Πλαστικές Σακούλες με Εκτύπωση


Οι πλαστικές σακούλες μπορούν να κατασκευαστούν από μια ποικιλία πρώτων υλών. Πολυαιθυλένιο (LDPE, LLDPE, κ.λπ.) είναι η πιο κοινή. Άλλες μορφές, συμπεριλαμβάνουν λαμινάρισμα ή επιπλέον στρώματα υλικού (coextrusion) κατά την παραγωγή τους. Οι πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούν λιγότερη πρώτη ύλη σε σύγκριση με τα κουτιά, τα χαρτοκιβώτια ή τα δοχεία, έτσι συχνά θεωρείται ότι μειώνουν σε σημαντικό βαθμό το κόστος της συσκευασίας.

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές σε σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, πάχος υλικού, χρώματα εκτύπωσης, κ.α. Παράγονται με ή χωρίς λαβή. Ανάλογα με την κατασκευή, οι πλαστικές σακούλες μπορούν να είναι οξο-βιοδιασπώμενες. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες είναι 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ


Οι πλαστικές σακούλες γενικής χρήσης κατασκευάζονται από πρωτογενές πολυαιθυλένιο LDPE υψηλής διαφάνειας και γυαλάδας. Αυτές οι πλαστικές σακούλες μπορούν να χρησιμοποιηθόυν για οποιαδήποτε συσκευασία, όπως τα τρόφιμα, τα ενδύματα, τα έπιπλα και διάφορα άλλα υλικά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μπορούμε να παράγουμε διαφορετικά στυλ πλαστικών σακουλών σε διάφορα μεγέθη, πάχη και χρώματα.

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ


Μια πλαστική σακούλα χρησιμοποιείται σε πολλές βιομηχανίες για διάφορους σκοπούς, όταν πρόκειται για τη μεταφορά, τη συσκευασία, την προστασία και αποθήκευση προϊόντων μετά την κατασκευή τους. Αυτές οι πλαστικές σακούλες μπορούν να χρησιμοποιηθόυν για οτιδήποτε, από τα τρόφιμα, τα ενδύματα, τα έπιπλα, τα υλικά, τα απορρίματα και πολλά άλλα. Ανάλογα με το τι θέλετε, μπορούμε να παράγουμε διαφορετικά στυλ πλαστικών σακουλών σε διάφορα μεγέθη, πάχη και χρώματα. Οι περισσότερες από τις σακούλες μας πληρούν τα πρότυπα FDA και USDA καταλληλότητας για τρόφιμα.

  • Οι περισσότερες σακούλες πληρούν τις προδιαγραφές άμεσης επαφής με τρόφιμα
  • Οι πλαστικές σακούλες συσκευασιας κατασκευάζονται από 100% πρωτογενές πολυαιθυλενίο LDPE ή HDPE
  • Διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, πάχη και στυλ Xρησιμοποιούνται σε όλες τις βιομηχανίες μεγάλες και μικρές
  • Οι προσαρμοσμένες δυνατότητες είναι ατελείωτες
  • Προσιτές τιμές και εξαιρετική ποιότητα

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ


Οι πλαστικές σακούλες οικοδομικών υλικών ή σάκοι χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία, αποθήκευση και μεταφορά οικοδομικών υλικών (χώμα, άμμος, μπάζα, χαλίκια, ασβέστης, κ.α.), ξυλείας, κάρβουνου, αλλά και τροφίμων και γεωργικών προϊόντων (ρύζι, σιτηρά) κ.α. Κατασκευάζονται από πολυαιθυλένιο. Κατόπιν παραγγελίας μπορεί να παραχθεί οποιοσδήποτε συνδυασμός διάστασης, αντοχής και τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες για την αντοχή του κάθε τύπου και διάστασης επικοινωνήστε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντοχή του κάθε τύπου
και διαστάσεις ή για κάποια προσαρμογή στις ανάγκες σας
επικοινωνήστε μαζί μας.